Forever Living

Alle dromen beginnen ergens

Opgericht in 1978, met als basis weinig meer dan een droom en hard werk, is Forever nu een miljardenbedrijf in Scottsdale, Arizona dat tientallen wellness en schoonheidsproducten produceert én verkoopt. Mensen zoals u distribueren deze levensverrijkende producten en bieden u de mogelijkheid om risicoloos iets voor uzelf te beginnen en uw financiële toekomst veilig te stellen met een bewezen plan. Met miljoenen distributeurs in meer dan 145 landen, biedt Forever u de kans van uw leven om een gezonder en rijker leven op te bouwen.

Rex Maughan - oprichter Forever LivingDe oprichter, Rex, legde zijn business concept uit aan zijn naaste familie en vrienden. Biedt het publiek consumentenproducten aan waarvan bewezen is dat ze bevorderlijk zijn voor een goede, blijvende gezondheid – en doe dat op persoonlijke wijze. In plaats van veel geld te stoppen in traditionele reclame, compenseren wij iedereen die bereid is onze geweldige producten te delen met hun familie en vrienden.

Simpele business. Hoogwaardig en integer.
De goede kwaliteit van onze producten gecombineerd met de eenvoud van ons businessplan zorgen ervoor dat iedereen zijn of haar levensstandaard kan verbeteren. Sommigen beginnen als klanten, op zoek naar betere gezondheidsproducten, en kunnen het niet laten hun geweldige ervaringen met de producten te delen met anderen. Anderen zien meteen de geweldige inkomensmogelijkheden en starten direct een succesvolle business vanuit huis.

Samen met miljoenen mensen zoals u die dezelfde doelen in het leven hebben – een betere gezondheid en financiële vrijheid– is Forever succesvol omdat wij hetzelfde belangrijk vinden als u. Forever geeft u de mogelijkheid en de middelen om uw toekomst in eigen hand te nemen en het leven te leiden dat u altijd al wilde.

Op de website van het bedrijf Forever Living kun je nog meer informatie vinden.

 

Geschreven door