Aloë Vera van Forever Living

 

Forever Living, de grootste producent van Aloë Vera

Aloe vera Forever Living
Forever Living is de grootste producent ter wereld van Aloë Vera en van Bijenproducten
Forever heeft eigen plantages in o a. Mexico, Texas en op de Dominicaanse republiek. Het bedrijf beschikt over eigen verwerkingsfabrieken en maakt gebruik van een uniek gepatenteerd stabilisatieproces. Het staat garant voor hoogwaardige Aloë Vera producten, gemaakt van zuivere gestabiliseerde Aloë Vera gel.

Aloë Vera is één van de meest geteste voedingssupplement ter wereld, met meer dan 200 essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam.

De Aloe Vera van Forever Living Products bestaat uitsluitend uit de voedzame en heilzame gelei uit het blad. De bast die ook een aantal minder positieve elementen bevat, wordt niet gebruikt. Bij Forever Living Products zijn alle producten gebaseerd op een zeer hoge dosis Aloe Vera gelei.

Het productassortiment bevat naast de vier dranken, producten die ieder gezin dagelijks gebruikt voor persoonlijke verzorging, huid- en gezichtsverzorging, cosmetica, voedingssupplementen en producten voor dieren. Daarnaast heeft Forever Living ook een aantal bijenproducten in het assortiment.

Wat kan  Aloe Vera van Forever Living Products voor u betekenen?

De Aloë Vera plant wordt al eeuwen gebruikt , zowel inwendig als uitwendig. Veel mensen voelen zich heel goed bij het gebruik van onze Aloë Vera producten, zijn er heel blij mee.

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Natuurlijk is Aloë Vera geen medicijn, het advies  bij ( ernstige ) klachten is:  altijd eerst uw huisarts raadplegen.

 

Wil je meer weten over onze Aloë Vera producten?

 

 

Graag zou ik meer over onze producten vertellen, en mijn eigen verhaal vertellen over wat Aloë Vera voor mijn gezondheid doet. Maar helaas mag dat niet door de nieuwe Europese wetgeving inzake natuurlijke producten.

 

Het beste advies is dan ook: probeer zelf de producten, ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen. En ben je niet tevreden, dan kun je  gebruik maken van de 30 dagen tevredenheidsgarantie!

 

Het gebruik van Aloë Vera is al duizenden jaren bekend.  Aloë Vera  wordt al genoemd in heel oude geschriften zoals in de Ayurveda geschriften, de Bijbel en in piramide teksten.

Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar mieke@eyeforpeople.nl

Bekijk onze producten op onze Forever website

Meer weten?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 06-22420654 voor meer informatie

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Wanneer bent u het beste bereikbaar?

Onderwerp

Uw bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.