Gezichtsverzorging op basis van Aloe Vera

Infinite by Forever is een complete anti-aging huidverzorging, geschikt voor mannen en vrouwen. De box bevat vier producten die perfect op elkaar zijn afgestemd: hydrating cleanser, firming serum, restoring crème en firming complex. Deze krachtige huidverzorging helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en geeft een stralende, gehydrateerde huid. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen schoonheid van binnenuit. De producten geven u een stralende, gehydrateerde huid die er jonger uitziet én jonger aanvoelt.

Infinite by Forever is ontwikkeld op basis van aloë vera en is versterkt met diverse plantenextracten. Bij de ontwikkeling van de formules is gebruik gemaakt van de meest recente huidtechnologie.

Met Infinite by Forever zult u verschil zien én voelen.

Ook voor de gecombineerde huis is een speciale set ontwikkeld, het Sonya daily skin care system.

Geavanceerde formules op basis van gel

Sonya daily skincare system
Sonya daily skincare system, ideaal voor de gecombineerde huid van elke leeftijd.

Deze set bevat een hoge dosering Aloë Vera gel en andere botanische ingrediënten

Het is een milde, zachte verzorgingsset, geschikt voor alle leeftijden.

Naast deze fantastische verzorgingsproducten heeft Forever in november 2018 een revolutionair gezichtsmasker in het assortiment.

Bio Cellulose masker

Deze super hydraterende formule combineert de kracht van Aloë Vera met zeegras en een vochtinbrengend serum voor een werkelijk inventieve formule die voedingsstoffen diep in de huid brengt. Het resultaat is een zijdezachte, gehydrateerde en stralende huid met een prachtige gloed.

Uiteraard zijn alle producten ook los verkrijgbaar in onze webshop