Look better, feel better met C9

KUN JE ER BETER UITZIEN EN JE BETER VOELEN NA SLECHTS  9  DAGEN?

JA  DAT KAN MET C9

WIL JIJ EEN START MAKEN MET EEN GEZONDERE LEVENSSTIJL ?
Iedereen wil graag gezond zijn en zich fit  en energiek voelen  . Maar soms zitten onze gewoontes ons in de weg. Hoe verander je dat? C9 is de eerste stap in het blijvend aanpassen van jouw gewoontes, wat je zal helpen om op gewicht te blijven. Dit bewezen “cleansing”programma is de basis van het Forever F.I.T. Programma. Hiermee leg je het fundament voor een optimale gezondheid en werk je aan een energieke én slankere versie van jezelf.

Onze eigen ervaring, en die van vele anderen is,dat je al na een paar dagen meer energie hebt. Je huid gaat er beter uit zien, je hebt het gevoel dat je de hele wereld aan kan. Heerlijk! En als je dan ook nog een paar centimeters verliest hier en daar zit je kleding weer lekkerder. Kortom, voor ons een reden om de C9 een paar keer per jaar te doen.

Met het C9 Programma maak je  een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing” programma geeft je alles wat je nodig hebt om jouw lichaam in een betere conditie te brengen.
Je gaat er niet alleen beter uitzien, maar je gaat je vooral beter VOELEN. Je lichaam begint met het afvoeren  van opgeslagen gifstoffen, wat er voor zorgt dat je voedingsstoffen weer beter kunt opnemen.  En dat ga je merken! Al na een paar dagen ervaren de meeste  mensen dat ze zich fitter en energieker voelen. En dat hun hongergevoel duidelijk minder wordt, en beter beheersbaar is. Je voelt je beter, hebt meer energie voor je dagelijkse werk. En je gaat er beter uit zien. Je verliest centimeters, en je spieren worden sterker. Kortom, je zit strakker in je vel en voelt je energiek. Dat willen we toch allemaal? Clean 9, een goede stap in de richting van een gezondere levensstijl.

De C9 is ook een uitstekende voorbereiding op het FIT programma, voor mensen die willen afvallen.