Anders werken, anders leven

Hoe zou het voor jou zijn als je zelf je werktijden kunt bepalen? Als je zelf kunt bepalen waar en met wie je werkt? Nee, dat is geen utopie, dat is voor veel mensen die ik ken de realiteit.

Zij hebben een keuze gemaakt voor een andere manier van werken, die we netwerkmarketing of ook wel teammarketing noemen. Het is een handelsvorm waarbij gebruik gemaakt wordt van aanbeveling door tevreden gebruikers in plaats van reguliere reclame. Voorwaarde om op deze manier te kunnen werken is natuurlijk dat je zelf ook echt enthousiast bent over de producten die je gaat aanbevelen. Het is verkopen vanuit het hart, niet vanuit het hoofd. En dat kan alleen maar door zelf de producten te ervaren.

Iets voor jou ?

  1. Je bouwt iets op voor jezelf
  2. Je bent een flexibel, je kiest jouw manier van werken.
  3. Je verdient een aanvullend of zelfs vervangend inkomen.
  4. Je krijgt de ruimte om door te groeien en je persoonlijk te ontwikkelen..
  5. Je kunt een passief inkomen opbouwen, ook als extra pensioen.

Hoe werkt het dan? En wat zijn de mogelijkheden voor jou?

Wat je precies gaat doen is afhankelijk van je eigen ambitie. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Extra inkomen

Wil je 200-500 Euro bijverdienen, met een beperkt aantal uren per week? Dan richt je je op het aanbevelen en verkopen van producten. Je wordt hier in begeleid, en bepaalt uiteindelijk zelf welke manier van werken bij jou past.

Modaal inkomen

Wil je een inkomen van 1500-2500 Euro per maand gaan verdienen? Dan ga je werken met een team mensen, die je begeleidt. Jij kiest zelf de mensen met wie je graag wilt samenwerken. Dit is mogelijk naast een bestaande baan of bedrijf.

Topinkomen

Wil je er een onderneming van maken die je 3000 Euro per maand of meer oplevert? Dan ga je op zoek naar potentiële leiders om mee samen te werken. Jij begeleidt die mensen in het opbouwen van hun onderneming.

In een tijd waarin je misschien niet meer zeker bent van je baan kun je ook een andere keuze maken. Het heft in eigen handen nemen. Bij ons is iedereen gelijk, iedereen heeft dezelfde mogelijkheden. Jij bepaalt zelf. Je werkt samen, niet alleen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt ( ook online) trainingen volgen. Kortom, je staat er niet alleen voor. Je eigen bedrijf starten, naast wat je nu doet, zonder risico en zonder grote investeringen. En dat in samenwerking met Forever, een multinational met ruim 42 jaar ervaring.