Een nieuw jaar.Wat wil jij anders doen in 2015?

Nieuwjaar is altijd een tijd van goede voornemens. Een tijd van bezinning. Wat waren mijn hoogtepunten van 2014? Wat wil ik anders doen in het nieuwe jaar?

Veel goede voornemens zijn na een week al weer verdwenen. We nemen ze niet serieus genoeg. Maar als we wel echt iets anders willen, dan moeten we echt iets anders doen. Voor mij betekent dat meer prioriteiten stellen. Wat vind ik echt belangrijk? Hoe besteed ik mijn tijd?

Eén van mijn doelen voor 2014 was mijn business serieus uitbouwen. Forever groeide sterk, afgelopen jaar, en daar wilde ik in mee. Dat is gelukt, een groei van rond de 75 %, en dat in deze tijd. Veel leuke, enthousiaste mensen er bij in te team, die allemaal gaan voor hun eigen doelen. Een voorrecht om mensen daarin te mogen ondersteunen.

Wat ga ik in 2015 doen?

Soms kan dat betekenen afwijken van de dagelijkse routine. Andere keuzes maken. Mij niet meer laten leiden door de waan van de dag, een goede planning maken en mij daaraan houden om te kunnen bereiken wat ik belangrijk vind. Een goede balans vinden tussen werk en vrije tijd. Genieten van het leven met de mensen die mij lief zijn. En gaan voor de doelen die echt belangrijk zijn voor mij en mijn familie. er met plezier en vertrouwen aan werken.

 

Ik heb er zin in!

Wat ga jij anders doen dit jaar? Of ben je al op de goede weg, gaat alles al hoe jij het graag ziet?

Eén ding is zeker:

Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan,
Zal je krijgen wat je altijd hebt gekregen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.