Nog blijer met je huis: woongeluk

 

In het laatste magazine van de vereniging Eigen Huis staat in het artikel over woongeluk, dat een van de belangrijkste factoren voor persoonlijk geluk is een fijne woning. Wat een fijne woning is, dat is van mens tot mens verschillend. Wij hebben allemaal onze persoonlijke voorkeuren en ideeën. En daarbij: het moet ook wel betaalbaar zijn en blijven!

Bent u blij met uw huidige woning? U zegt misschien, ja ik heb een fijn huis, maar ik zou graag wat willen veranderen in de woonkamer of de slaapkamer of de keuken. Of u denkt aan andere meubels of een nieuw inrichting van de badkamer. Ideeën zijn er genoeg. Alleen, de vraag is: blijft het idee een droom? Want in deze economisch onzekere tijd moet je geen grote bedragen uitgeven of lenen? Het inkomen zal de komende jaren niet of nauwelijks stijgen, terwijl de kosten van de boodschappen, de verzekeringen en de schoolboeken van de kinderen steeds hoger worden. En we willen ook graag op vakantie.


Dus: het veranderen van uw huis blijft een droom. Of toch niet!


Stel nu eens dat u over een periode van 3 tot 4 maanden een extra inkomen van € 400 per maand zou hebben. Of over 8 maanden een extra maandinkomen van € 800. Dan komen ineens die ideeën voor uw huis, zoals een nieuwe badkamer of nieuwe meubels of die kleine verbouwing heel dichtbij. Uw droom over uw huis komt uit! U bent dan nog blijer met uw huis!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.