Ondernemen zonder investeren? Kan dat?

Een eigen bedrijf beginnen betekent meestal naar de bank voor een krediet. Maar daar zijn banken op dit moment niet zo scheutig meer mee. Bovendien, als het geen succes wordt, hoe ga je dan je lening afbetalen?

Hoe kun je dan toch voor jezelf beginnen, zonder naar de bank te gaan voor een krediet?

Als je met Forever gaat werken werk je als zelfstandige. Netwerkmarketing, de manier van werken die we je hebben uitgelegd, wordt ook wel de “personal franchise”genoemd.

Bij een franchise stap je in een kant en klaar business concept. Denk maar aan McDonalds, KFC en Blokker. Je hoeft zelf niets te bedenken of te ontwikkelen, het systeem draait al. Alle McDonalds draaien op dezelfde manier. Er is een kant en klaar business systeem. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Alles is al een keer gedaan, je hoeft alleen maar het systeem te volgen. Maar…. Er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan vast. Je moet je inkopen, en ook nog eens per jaar een flink bedrag aan franchise fee betalen.

Zou dat voor jou bereikbaar zijn? Voor de meeste mensen niet. Ik had het niet kunnen en willen doen. Al was het ook alleen maar dat ik er niet aan moet denken om met personeel te werken.

In netwerkmarketing met Forever gaat het heel anders.
Geen torenhoge bedragen om je in te kopen. Gewoon producten van het bedrijf aanschaffen om uit te proberen, en je kunt aan de slag. Er zijn verschillende starterspaketten, grote en kleine, afgestemd opjouw wensen en ambities!

En wat het allermooiste is: als je na bijvoorbeeld een half jaar denkt: jammer, maar toch niets voor mij, dan mag je alle nog niet aangebroken producten terugsturen en krijg je het aankoopbedrag terug! Zo loop je dus geen risico. Probeer dat maar eens als je bijvoorbeeld een schoenenwinkel bent gestart en het loopt niet. De schoenengroothandel neemt ze echt niet terug, je zult ze moeten zien kwijt te raken.

Alles even op een rijtje:
• Lage opstartkosten
• Geen maandelijkse kosten van bijvoorbeeld een huurpand
• Garantie….

Wat wil je nog meer!
Grijp die kans om te kijken wat jij er mee kunt. Misschien bereik je er meer mee dan je nu zou durven dromen!

Direct actie ondernemen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak!

Wat is jouw ervaring?
Hoe is jouw ervaring met het opstarten van een bedrijf met een krediet bij de bank?
Heb je wel eens krediet bij een bank aangevraagd voor een onderneming?
Deel het met ons in het commentaarveld hieronder
en wij zullen jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.