Vrouwelijk talent wordt te weinig benut

NU.nl 17 mei 2013

 

Vrouwelijk talent wordt op de arbeidsmarkt in Europa te weinig benut. Dat zegt Eurocommissaris Viviane Reding (Burgerrechten) vrijdag.

Reding waarschuwt ervoor dat Europa in rap tempo vergrijst. “We kunnen het ons niet veroorloven dat talentvolle vrouwen bij bedrijven aan de kant blijven staan, dat is echt absurd.”

 

U heeft talent. U heeft ideeën. U wilt  via werk graag een bijdrage leveren of zou wel een eigen bedrijfje willen opzetten, maar …. uw gezin en al de activiteiten die daarbij horen, houden u tegen. U heeft namelijk een grote verantwoordelijkheid voor uw partner en kind(eren).  U heeft wel wat tijd op een aantal de dagen in de week, maar dat zijn geen vaste tijden.

Zou er geen mogelijkheid zijn om per dag te bepalen hoelang je werkt? Maar de vraag is: “Welke baas past zich aan mij aan?”

Wat denk je van een eigen business opzetten onder de paraplu van een groot bedrijf met individuele begeleiding door een ervaren collega? Ja, dat bestaat en je werkt samen met leuke positief ingestelde mensen.

Wij zoeken vrouwen die hun talenten willen ontdekken en benutten, die vrij willen zijn om hun eigen tijd in te delen. Vrouwen die carrière willen maken en toch ook vrijheid belangrijk vinden.

Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden die wij bieden te laten zien.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

   

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.