Werkloosheid eurozone loopt verder op. Dan maar als zelfstandige aan de slag???

Werkloosheid eurozone loopt verder op

De werkloosheid in de eurozone is in april gestegen naar 12,2 procent van de beroepsbevolking. Dat maakte Europees statistiekbureau Eurostat vrijdag bekend.

Foto:  ANP

In maart stond de werkloosheid op 12,1 procent, in april 2012 op 11,2 procent. Eurostat telde in april 95.000 werklozen meer in de eurolanden dan een maand eerder. In een jaar tijd kwamen er ruim 1,6 miljoen werklozen bij.

Deze berichten stemmen niet vrolijk. Wat moet je doen, als je veel sollicitatiebrieven schrijft, en vaak niet eens een reactie krijgt? Je wilt zo graag aan het werk, maar je hebt de mogelijkheid niet. Om moedeloos van te worden denk ik.

Dan maar voor jezelf iets beginnen? Maar wat dan? En Hoe?

 

Er is een mooie mogelijkheid waarbij je niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Waarmee je geen grote risico’s loopt.

Waarmee je zelfstandig bent, maat toch collega’s hebt, die jou steunen.

Waar je geholpen wordt een inkomen te verdienen.

Waar je nooit meer ontslagen wordt, en goed beloond wordt voor de resultaten die je boekt.

Die manier heet Netwerkmarketing.

Netwerkmarketing is de kortste en snelste manier om een product bij de consument te krijgen.

Er wordt geen geld uitgegeven aan tussenhandel en reclame. Het hiermee bespaarde geld wordt uitgekeerd aan de distributeurs. Mensen die met korting producten voor eigen gebruik kunnen bestellen. Vanuit hun enthousiasme over de producten ze delen met anderen. Die daarvoor een uitstekende beloning ontvangen. Eigenlijk doe je iets wat je al gewend bent, namelijk praten over iets waar je enthousiast over bent. Alleen nu wordt je er goed voor betaald!

Het mag duidelijk zijn, dat het dus altijd producten van hoogstaande kwaliteit moeten zijn, waar een netwerkmarketing bedrijf mee werkt. Anders is er geen mond tot mond reclame.En om een blijvend inkomen hiermee te verwerven, moeten het verbruiksproducten zijn.

Het is dus erg belangrijk om wel met de juiste partner in zee te gaan!

Het bedrijf Forever Living is de grootste producent van zuivere Aloë Vera.H et bedrijf heeft een assortiment van ruim 150 producten, waarvan de meeste in elk huishouden gebruikt worden. Zoals bijvoorbeeld producten voor in de badkamer, zoals zeep, shampo, tandpasta, deodorant, huidverzorging, maar ook pure Aloë Vera als   gezondheidsdrank. Forever Living is  een betrouwbare zakenpartner, een bedrijf dat zich houdt aan afspraken en al 35 jaar gestaag groeit.Ook  in deze economisch zware tijd groeit Forever met dubbele cijfers.

Wat kan dat voor u betekenen?

Een mooie manier om zonder grote risico’s en met professionele begeleiding en ondersteuning een eigen bedrijf op te bouwen.
Kijk eens verder op onze website, vul het contactformulier in en laat u persoonlijk informeren over deze prachtige mogelijkheid.


  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.