De ideale dag

Ideale combinatie van gezin en werk? Bepaal je eigen werktijden, werk als je kinderen naar school zijn of in de avond. Word lid van ons team!Hoe ziet jouw dag er uit?

Begint je dag ‘s morgens met rennen en vliegen? Snel de kinderen aankleden, ontbijt, en naar school of het kinderdagverblijf brengen? Of de voorschoolse opvang om op tijd op je werk te kunnen zijn?

En dan, misschien de file in, op weg naar je werk?

Voor veel vrouwen is dat prima, omdat ze heel erg van hun werk houden, werk doen waar ze erg blij van worden.  Maar wat als je dat niet wilt? Als je het graag anders zou willen? Meer tijd voor je kinderen, je partner en vrienden wilt hebben?

Hoe ziet dan jou ideale dag er uit?

Stel je werkt vanuit huis en kunt je eigen werktijden bepalen.

Rustig ontbijten met je kinderen, ze naar school brengen. Even op je gemak zitten met een bak koffie of thee, en dan lekker thuis aan de slag.  Aan de laptop, of je hebt om 10 uur je eerste afspraak. En als het tijd is om de kinderen van school te halen doe je dat zelf. En heb je tijd om naar hun verhalen te luisteren of om ze naar de sportclub te brengen. En misschien werk je dan ‘s avonds nog even wat. Als de kinderen naar bed zijn of hun eigen bezigheden hebben.

Voor mij was dat de ideale manier van werken, toen mijn kinderen nog klein waren. Maar nu waardeer ik die vrijheid nog steeds. Het geeft mij vooral vrijheid in mijn hoofd. Ik bepaal zelf wanneer ik werk, waar ik werk en met wie ik werk. Vrijheid. En dat gecombineerd met een inkomen waar veel mensen 40 uur per week voor moeten werken.

Ben jij een Forever vrouw? Start je eigen bedrijf naast je baan, ga parttime ondernemen en werk vanuit huis!Hoe ik dat doe, al ruim 17 jaar? Ik werk met veel plezier samen met Forever Living. Dat betekent werken met heerlijke producten, leuke positief ingestelde mensen. En werken aan een blijvend inkomen, dat ook uitbetaald wordt als ik een poos niet werk,  door vakantie of ziekte. Een inkomen dat ook doorloopt als ik niet meer actief ben. Dus als ik met pensioen ben. Maar daar denk ik voorlopig nog niet aan, ik vind het nog veel te leuk om mensen te begeleiden die dit ook graag willen.

Wil je weten hoe jij dit ook kunt bereiken, door eerst iets op te bouwen naast je huidige werkzaamheden. Laat dan je gegevens achter op mijn website of stuur me een persoonlijk berichtje.  Dan spreken we een keer af en laat ik je zien wat jij kunt doen om dit te bereiken.

Misschien tot ziens?

Onderzoek naar oude geneeswijzen.

Mooi bericht in Trouw over oude geneeswijzen.

Net kwam ik een mooi bericht tegen van de Trouw. Het trok meteen mijn aandacht. Het is een oud bericht uit 2015.  Zeker met mijn  achtergrond als medisch microbiologisch analiste lees ik dergelijke artikelen altijd graag. Microbiologen in Engeland hebben een kleine proef gedaan met natuurlijke producten om een oogontsteking te behandelen. Onder ander ui en knoflook  ( Aloë Vera is familie van de ui en de knoflook !) werden gebruikt.

onderzoek naar knoflook als geneesmiddelZe stonden versteld van het resultaat, de MRSA bacterie, die in ziekenhuizen tot problemen kan leiden, werd gedood door het zalfje. Beter dan door antibiotica zalf….

En ik kwam in het artikel het commentaar tegen van een microbioloog die ik nog ken uit de tijd dat ik op het Erasmus MC werkte. Wat ik dan zo jammer vind is dat er meteen gekeken wordt naar welk stofje er uit de plant gehaald kan worden door de farmacie. De microbiologen in Engeland hebben gewoon de hele plant gebruikt. Zoals het in de natuur voor handen is. Zo werd het al in oude tijden gebruikt, het hoeft niet bewerkt te worden.ui

Het idee was om te beginnen met een onderzoek naar oude geschriften over oude geneeswijzen. In die tijd was er nog een holistische aanpak van ziekten. Ik ben er van overtuigd dat ze in die oude geschriften ook Aloë Vera tegen zouden komen. Zelfs Hippocrates heeft er al over geschreven.

Er werd niet alleen naar de klacht gekeken, maar er was aandacht voor de gehele mens. Integrale geneeskunde, eerherstel voor oude geneeswijzen naast de reguliere geneeswijze. Samenwerken om beter resultaat te krijgen. Zou het er eens van komen? Wat ik wel merk is dat er steeds meer mensen op zoek zijn naar natuurlijke aanvullingen voor hun gezondheid. Ik hoop meer van dit soort berichten te lezen, recentere misschien.  En dat er daadwerkelijk grotere onderzoeken komen.  Zodat iedereen kan delen in deze oude kennis en zelf keuzes kan maken om al dan niet natuurlijke producten in te zetten die in de oude geneeswijzen al gebruikt werden.

 

Ik word blij van zulke berichten.  Hoe denk jij daar over?

 

Eerherstel voor oude medicijnen

Killerbody?

Killerbody, willen we dat echt?

Vanmorgen kwam ik op Facebook dit artikel tegen over vrouwen, gewicht en feminisme.

Het gaat over het doorslaan in willen afvallen, het idee dat iedereen toch wel echt erg slank moet zijn, anders tel je niet mee…..

Zelf doe ik nu toevallig de C9 van Forever, het cleansing programma. Ben op dag 4 van deze 9 daagse kuur. Waarom? Omdat ik meer energie wil hebben, lekker in mijn vel wil zitten. En zonder dat mijn buik in de weg zit veterschoenen wil vastmaken. Makkelijk mijn broeken wil dicht krijgen. Ik hoef echt niet meer terug naar mijn maatje 36 van vroeger, voordat ik mijn 3 kinderen kreeg. Dus ja, 9 dagen even alleen heel gezond, geen ( ongezonde) tussendoortjes, veel groeten eten en Aloë Vera en shake en supplementen gebruiken. Het resultaat is altijd heel fijn. Je voelt je weer fit en energiek.

Betekent dat dat je nooit meer eens mag snoepen of een glaasje wijn drinken? Dacht het niet. Ik houd me altijd maar aan de 80-20 regel. De basis is gezond eten, maar je mag best wel eens uit de band springen met een gebakje, en lekker Frans kaasje en een glaasje wijn er bij vind ik.

Hoe denk jij daar over?

Voedingssupplementen, gebruikt u ze al?

Voedingssupplementen

De één zweert erbij,de ander zegt: ik eet toch gezond, waarom zou ik voedingssupplementen gebruiken. Natuurlijk is  gezonde voeding de basis voor onze gezondheid. Maar is dat voldoende?  Hoe denkt u daarover? Luister naar mijn verhaal, gehouden op de Succesdag van Forever Living op zaterdag 14 januari 2017

Een andere manier van werken. Niet voor een baas, maar voor jezelf. En toch niet alleen. Iets voor jou?

change-776682_1920Er is veel aan het veranderen in onze maatschappij. Een vaste baan is niet meer zo makkelijk te vinden. Veel mensen hebben nul-uren contracten, of worden na een paar jaar tijdelijk contract aan de kant geschoven. Terwijl ze goed werk hebben geleverd.

Hoe vind je toch zekerheid in deze tijd? Misschien niet voor de hand liggend om dan juist voor jezelf te gaan werken. Toch doen veel mensen dat uiteindelijk, vaak omdat die baan gewoon niet meer te vinden is. Maar dan heb je nog steeds geen zekerheid. En je bouwt ook geen pensioen op.

Er is ook een andere manier van werken. Voor jezelf, maar onder de  paraplu van een stabiel bedrijf in een sterk groeiende branche. Dat  bedrijf heet Forever Living. Al ruim 17 jaar werk ik met dit bedrijf samen. Wat mij trok destijds waren in de eerste plaats de geweldige producten, maar zeker ook het marketing concept waar ze mee werken. Het zit eerlijk en transparant in elkaar, je krijgt loon naar werken en zelfs meer….Forever biedt ook allerlei leuke extra’s zoals reizen en een autovergoeding.

 

 

300264_2414588249326_449171031_n Benelux rocksIn het werken met Forever is alles mogelijk, van een kleine bijverdienste tot een top inkomen met vele extra’s. Je toekomst kan er zo maar helemaal anders uitzien. Als je tenminste de sprong in het diepe wilt wagen en bereid bent om nieuwe dingen te leren en te doen. En als je bereid bent om met een open mind naar onze mogelijkheid te kijken. Er ligt dan zomaar een nieuwe wereld voor je open.Natuurlijk moet je er wel wat voor doen. Niets komt vanzelf. Als je heel veel wilt bereiken zul je je daarvoor moeten inzetten maar met een beperkt aantal uren per week. Op een leuke manier en zeker niet alleen. Wij werken met een beproefd begeleidingssysteem, want we willen dat iedereen de kans krijgt om succesvol te worden met dit concept. En samenwerken is zoveel leuker. Samen bereik je meer dan alleen.

 

LAAT ONS WETEN WAAROM JIJ DEGENE BENT WAAR WIJ ONZE TIJD EN ENERGIE IN ZOUDEN MOETEN STEKEN. WIE BEN JE, WAT ZIJN JE DROMEN? EN WAAROM BEN JIJ HET WAARD? Wil je meer weten?? Laat dan hiernaast je gegevens achter.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap, wat betekent dat voor jou?

Voel jij je een leider? Heb jij leiderschapskwaliteiten? En wat zijn die kwaliteiten dan?

We zoeken het vaak alleen in werk. Als je bijvoorbeeld hoofd van een grote afdeling bent bij een bedrijf, dan moet je wel een leider zijn. Of als je aan het hoofd staat van een grote onderneming.  En natuurlijk, dat zijn vaak mensen die echte leiders zijn. Als het goed is. Maar de manier van leiding geven kan ook nogal verschillend zijn. Soms is een leider een echte “baas”.  Maar is dat de ideale leider? Deleadership-153250_1280 (1) leider waar mensen graag achteraan gaan? Of mee willen werken? Ik denk dat daar meer voor nodig is. Dat je als leider je moet kunnen verplaatsen in de mensen waar je mee werkt. Dat je zelf het goede voorbeeld moet zijn. Dat je mensen met respect behandelt. Dat je ziet wat mensen nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren. En dat je mensen laat weten als iets beter kan, maar juist ook als ze iets heel goed hebben gedaan. Dat is volgens mij hoe je mensen kunt leiden op een prettige manier. Dan willen mensen ook graag met je werken en hebben ze plezier in hun werk. Persoonlijk leiderschap is gebaseerd op vertrouwen, samenwerken, eerlijkheid, visie en geloof in eigen kunnen. De voorwaarden scheppen waardoor mensen goed en met plezier hun werk kunnen doen. En gezamenlijk doelen bereiken.

Maar hoe zit dat met persoonlijk  ZELF leiderschap?

Leiderschap over jezelf. Dat heeft volgens mij  ook in ieder geval te maken met respect. Zelfrespect in dit geval. Kijken hoe iets beter kan, maar zeker ook kijken naar wat je al goed doet. Duidelijk je eigen keuzes maken, prioriteiten stellen. Nee zeggen als dat goed voor jou is. Dat is één van de dingen die ik zelf wel lastig vind, zeker nee zeggen tegen mensen die je na aan het hart liggen. Maar soms is dat toch nodig, voor je eigen bestwil. Vooral vrouwen hebben daar moeite mee geloof ik. Zeker moeders! Pas heb ik een vliegreisje gemaakt. Het verhaal van de stewardess over de zwemvesten en zuurstof maskers kwam natuurlijk weer voorbij. “Doe eerst je eigen zuurstofmasker op , en dan pas dat van je kind”.  Gelukkig heb ik nog nooit zoiets meegemaakt, maar ik denk dat je als moeder geneigd bent om eerst voor je kind te zorgen. En toch, je moet echt als eerste goed voor jezelf zorgen. Want dan pas kun je voor je kind zorgen. Een mooie les,want dat geldt ook in het leven van alledag. Waarom doen we het dan vaak niet? En dat zelfrespect, hoe zit dat?  Hoe vaak veroordelen we onszelf als we iets naar ons idee niet helemaal perfect hebben gedaan? Ik denk dat als we tegen vriendinnen zouden praten zoals we soms tegen onszelf praten, de vriendschap snel over zou zijn. Waarom doen we dat?

Toch zijn wij leiders, managers zelfs.

Een gezin met een paar kinderen runnen daar moet je ook wel een leider voor zijn. Iemand die beslissingen neemt, het overzicht houdt. Het lijkt toch soms wel een klein bedrijf? Zeker als je naast dat gezin ook nog je eigen baan hebt?  Als ze wat groter zijn en allerlei dingen na schooltijd ondernemen dan moet je ook nog eens een logistiek planner zijn om ze op de juiste tijd op de juiste plaats te krijgen. Heel wat geregel. Ik hoor wel eens van parttime werkende moeders dat de dagen dat ze thuis zijn vaak nog businesswoman-453487_1920drukker en vermoeiender zijn dan hun dagen bij hun baas….

 

Hoe kun je persoonlijk  ZELF leiderschap verder ontwikkelen?

Voor mij zit dat vooral in duidelijke keuzes maken. Ook zelf de keuze maken ( als het mogelijk is) of je wilt blijven werken als je moeder wordt. En hoe je dat dan wilt regelen.  Je eigen keuzes maken, niet alleen maar doen wat de buitenwereld van je verwacht.  Maar ook doelen stellen en er voor werken. En natuurlijk blijven leren, je blijven ontwikkelen. Stilstand is achteruitgang. Persoonlijke groei, open staan voor nieuwe dingen is voor mij belangrijk.  Hoe zie jij dat? Wat doe jij om jezelf te blijven ontwikkelen?

INTERNATIONALE VROUWENDAG

INTERNATIONALE VROUWENDAG

Vandaag is het internationale vrouwendag.
De eerste vrouwendag werd uitgeroepen in 1910 in Kopenhagen. Om meer aandacht te krijgen voor de ongelijkheid, om te strijden voor gelijke rechten voor mannen en vrouwen. Sinds 1978 is de Vrouwendag door de Verenigde Naties erkend als Feestdag.

EVEN WAT FEITEN OP EEN RIJTJE OVER VROUWEN.
Vrouwen vormen 50% van de wereldbevolking. Vrouwen doen 66% van al het werk. Vrouwen verdienen 10% van het wereldinkomen. Vrouwen hebben 1% van alle bezittingen. Van alle regeringsleiders op de wereld is 5% vrouw. Van alle armen op de wereld is 75% vrouw. Van alle analfabeten op de wereld is 66% vrouw. Van alle vluchtelingen op de wereld is 75% vrouw. Van de 150 leden van de Tweede Kamer in Nederland is 36% vrouw. Vrouwen in Nederland verdienen gemiddeld 23% minder dan mannen.

HET KAN OOK ANDERS.Internationale vrouwendag
Al jaren werk ik samen met Forever Living. Bij dit bedrijf is er absoluut geen verschil tussen mannen en vrouwen. Iedereen krijgt gelijke kansen, ook ongeacht achtergrond of opleiding. En juist onze vrouwelijke eigenschappen zoals inlevingsvermogen en interesse in mensen komen hier goed tot zijn recht. De absolute top van het bedrijf is een TOPVROUW. Een vrouw die niet meer hoeft te werken voor haar geld, maar dat nog wel doet, puur om anderen te helpen hun doelen te bereiken !
Forever biedt de mogelijkheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Je gezin kan dus op de eerste plaats staan, je werk komt daar om heen. Natuurlijk is dat werk ook belangrijk, anders bereik je niet veel. Maar jij bepaalt zelf, je bent je eigen baas. En je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt om vooruit te komen.
Wil jij dat ook? Eigen baas, gelijke kans krijgen, zelf bepalen hoeveel en wanneer je werkt? Vul dan het formulier in op de site  , dan drinken we een kop koffie of thee samen en laat ik je zien wat voor jou mogelijk is.

Zoek jij extra of vervangend inkomen?

Extra inkomen

Het jaar 2016 is al een eindje op weg. Heb jij al doelen gesteld voor dit jaar? Zijn er dingen die je wilt veranderen?

Mijn DOEL voor dit jaar is om 5 mensen te begeleiden die in 8 maanden tijd in 10-15 uur per week een tweede inkomen willen opbouwen.
Zit jij vast in een baan die nu wel leuk is maar waar je echt niet nog 20 jaar wilt zitten? Of wil je doorgroeien en krijg je de mogelijkheden niet? Heb je wel ambitie? Doelen die je wilt bereiken? Of wil je extra geld verdienen?
In het werken met Forever is alles mogelijk, van een kleine bijverdienste tot een top inkomen met vele extra’s. Je toekomst kan er zo maar helemaal anders uitzien. Als je tenminste de sprong in het diepe wilt wagen en bereid bent om nieuwe dingen te leren en te doen. En als je bereid bent om met een open mind naar onze mogelijkheid te kijken. Er ligt dan zomaar een nieuwe wereld voor je open.Natuurlijk moet je er wel wat voor doen. Niets komt vanzelf. Als je heel veel wilt bereiken zul je je daarvoor moeten inzetten maar met een beperkt aantal uren per week. Op een leuke manier en zeker niet alleen. Wij werken met een beproefd begeleidingssysteem. Samen bereik je meer dan alleen.inkomen voor later

LAAT ONS WETEN WAAROM JIJ DEGENE BENT WAAR WIJ ONZE TIJD EN ENERGIE IN ZOUDEN MOETEN STEKEN. WIE BEN JE, WAT ZIJN JE DROMEN? EN WAAROM BEN JIJ HET WAARD? Wil je meer weten?? Laat dan hiernaast je gegevens achter.

ZZPer of ondernemer?

De opmars van de ZZPer

 

Steeds meer mensen beginnen voor zichzelf als ZZPer. Deels omdat zij gewoon niet meer voor een baas willen werken. Maar soms ook naast hun ( parttime) baan, om iets voor zichzelf te hebben. Maar er is ook een steeds grotere groep die weinig keus heeft. Gewoon omdat ze moeilijk aan een nieuwe baan kunnen komen vanwege hun leeftijd. Vaak zijn dit mensen die jaren in het bedrijfsleven hebben gewerkt, goede banen hebben gehad maar bijvoorbeeld nu boventallig zijn verklaard. Mensen met veel werkervaring en capaciteiten. Het UWV zet mensen ook vaak op het spoor van zelfstandig werken, als ZZPer. En zo begin je dan na je 50ste  alsnog zelf een bedrijf.  Niet omdat het ondernemen je in het bloed zit. Dan had je dat al veel eerder gedaan. Maar puur door de omstandigheden. Was je je baan niet kwijtgeraakt, dan zat je daar waarschijnlijk tot aan je pensioen. Maar er zijn ook mensen die dan het roer volledig omgooien, en gaan doen waar hun hart ligt. Niet waar ze voor gestudeerd hebben. Eindelijk doen wat ze echt graag willen. Dat is natuurlijk heerlijk…..

Het heeft natuurlijk ook wel wat, je bent ineens niet meer een werkloze, maar je hebt je eigen onderneming. Maar er komt heel wat bij kijken natuurlijk. En als je dan alles een beetje geregeld hebt, dan is het zaak om op zoek te gaan naar klanten. Waar vind je die, en hoe? Gelukkig zijn daar tegenwoordig heel veel manieren voor. Netwerken, internet, social media natuurlijk, en advertenties…..En dan loopt je bedrijf….Je bent de koning te rijk met je eerste klanten. Maar levert het ook genoeg op? En levert het een continue stroom van inkomen, voldoende om je lasten te betalen? En wat als je ziek wordt? Of erger nog, arbeidsongeschikt? En hoe zit het met pensioen? Dat zijn allemaal zaken waar je wel over moet nadenken natuurlijk.

Het Cash Flow Kwadrant van Robert Kiyosaki

cashflow kwadrant Robert KiyosakiEen aantal jaren geleden werd ik in een training voor ondernemers gewezen op het boek Cashflow Kwadrant van Robert Kiyosaki. Dat gaf mij veel helderheid over ondernemerschap. Hoe het uiteindelijk werkt.Het overgrote deel van de werkende mensen bevindt zich aan de linkerkant van het kwadrant, wel 95 %. Dat is de groep mensen die uren inruilt voor geld. Of dat nu in een baan is, of als ZZPer.

 

 

Het eerste kwadrant

Dit vak vertegenwoordigt de grote groep mensen die in loondienst werken. Werk wordt per uur betaald, in wezen ruil je tijd en inzet voor geld. Je krijgt vakantie uren, en je krijgt een uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Een deel van je risico’s is dus afgedekt.

 

Het tweede kwadrant

Dit is de steeds grotere groep ZZPers.  Maar ook advocaten, notarissen en andere mensen met een vrij beroep vallen in deze groep. vergelijkbaar met een baan, in die zin dat je ook uren declareert, dus uren ruilt voor geld. Er  is dus altijd een plafond aan je inkomen, gewoon omdat er niet meer uren in je week zitten. Jij BENT je bedrijf, dus als jij niet werkt, is er geen bedrijf….

De andere kant van het Kwadrant

Het derde kwadrant

Rechts boven de echte ondernemers.Het grote verschil zit hem in het omschakelen van uren ruilen voor geld, naar werken met een systeem. Samenwerken met andere mensen. Zodat je inkomen niet meer alleen van je eigen uren afhankelijk is.  En niet wegvalt als jij even niet ( kunt) werken…..of zelfs als je met pensioen gaat. Dan loopt je bedrijf door, of je hebt het goed kunnen verkopen.

Het vierde kwadrant

Dit is de groep mensen die geld voor zich laten werken. Met geld kun je investeren, er meer van maken. Of leven van de rente. Je moet dan  wel al heel veel geld bezitten.  Denk aan een paar miljoen…Vaak zijn het de echte grote ondernemers uit het derde kwadrant die in dit kwadrant zitten.

Niet zo vreemd dus dat aan de rechterkant het meeste geld verdiend wordt.

Wat zijn voor jou de mogelijkheden om aan de andere kant van het kwadrant te komen? Heb  je daar ideeën voor, een goed plan? Of ben je helemaal tevreden met hoe het nu gaat? Voel jij je ZZPer? Of toch meer ondernemer?

Er wordt veel geschreven over ZZpers, ze staan volop in de belangstelling. We kunnen er niet omheen,in onze economie neemt de groep ZZPers een steeds grotere plaats in.

Recent verscheen een artikel in de Volkskrant over ZZPers, waarin ze vrij negatief worden neergezet, en kort daarna een artikel van Mattijs Diepraam als reactie daarop.

 

Maak jij van 2016 jouw beste jaar ooit?

Wordt 2016  jouw beste jaar ooit?

Het jaar loopt alweer ten einde. Veel mensen beginnen het nieuwe jaar met goede voornemens. De één wil afvallen, de ander stoppen met roken. Of minder drinken. Goede voornemens alom. Rond deze tijd, Kerst en Oud en Nieuw,is het vaak een tijd van bezinning. Soms gaat het over grotere vragen. Hoe ziet mijn leven er uit? Heb ik het nog naar mijn zin in mijn baan? Kan ik met mijn huidige salaris leven zoals ik graag wil? Is er ruimte om mijn talenten te ontplooien en verder te groeien? Blijf ik dit mijn hele leven doen? Ga ik het roer omgooien?
Eén ding is zeker, als je zelf geen andere actie onderneemt, wordt 2016 een herhaling van 2015. Als je andere, betere resultaten wilt, zul je iets anders moeten ondernemen. We weten allemaal hoe het gaat met goede voornemens. Pas als je echt een keuze maakt verandert er iets. Als het resultaat de moeite waard is, maak je makkelijker echt een keuze. Als je echt moet afvallen voor je gezondheid bijvoorbeeld. Of als je beseft dat je zo met je werk niet nog 20 jaar kunt doorgaan.

Soms is dat niet gemakkelijk. Je hebt wel ideeën, maar het komt maar niet van de grond. Of je durft het niet aan. Je moet ook wel weten wat je nu eigenlijk wilt. Als je weet wat je niet wilt, kun je vaak ook wel bedenken wat je dan wel wilt. En dan kun je daar mee aan de slag. Je eigen bedrijf starten bijvoorbeeld. Minder werken, meer vrije tijd, maar wel een goed inkomen. Misschien vanuit huis werken en niet meer in de file staan?

Half december hebben wij met ons team een geweldige training gehad van Brian Mayne. Brian helpt grote bedrijven zoals Microsoft met hun doelstellingen en hoe die te bereiken. We waren dus echt in goede handen.
Het was een fantastische dag, veel geleerd, veel inspiratie op gedaan. En natuurlijk gaan we er in ons team verder mee aan de slag. Wij gaan van 2016 ons beste jaar ooit maken.

Ook ik heb weer keuzes gemaakt. Mijn agenda beter bewaken. Tijd inplannen voor mijn hobby’s. Minder tijd op Facebook doorbrengen. En vooral: mij niet laten leiden door de negatieve zaken in deze wereld. Ik zet mij liever in voor positieve dingen.

Maar hoe is het met jou? Heb jij al mooie plannen voor 2016? En weet je al hoe je die vorm gaat geven?  Kunnen wij je ergens bij helpen? Misschien wel. Ik ben benieuwd.

 

Wij wensen jou een in alle opzichten fantastisch 2016!

Dat het een gouden jaar voor je mag worden.