Nederlanders willen zelf hun werktijden en werkplek bepalen

Zelf je werktijden en werkplek bepalen?

Vandaag in de Telegraaf: onderzoek van bureau McKinsey heeft een peiling gedaan: Nederlanders willen meer vrijheid om hun eigen uren en werkplek te bepalen. En willen wel hard werken, als daar tegenover staat dat ze eerder van hun pensioen kunnen genieten.

Dat is nu precies de  mogelijkheid die Forever Living te bieden heeft. Werken vanuit huis, of op een zelf gekozen locatie. Zelf bepalen hoe hard je werkt en met welke collega’s. En een inkomen opbouwen dat je onafhankelijk maakt van een baan. Een blijvend inkomen, niet alleen van je eigen inspanning afhankelijk. Zodat je zelf kunt bepalen wanneer jij met pensioen wilt….

Ik ben blij dat ik die mogelijkheid jaren geleden tegengekomen ben. Het geeft me zoveel meer dan gewoon werk in een baan. Het gevoel dat ik zelf bepalend ben en geen baas boven me heb vind ik heerlijk. En het feit dat ik zelf kan bepalen hoeveel uur ik er in steek maakt bijvoorbeeld ook dat ik de keus heb kunnen maken om een dag in de week op onze kleinzoon te passen. Kortom, zelf bepalen hoe je dag er uit ziet. Een mooie balans tussen werk en vrije tijd.

 

Bron:Telegraaf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.