Waar ligt jouw uitdaging?

Wil jij ook persoonlijk groeien en ontdekken wat voor jou mogelijk is?

Als je net begint met netwerkmarketing weet je meestal nog helemaal niets van deze industrie. Iedereen, of je nu een marketing en sales achtergrond, een managementfunctie hebt gehad of zoals ik medisch analiste was, je moet leren hoe dit systeem werkt. En vooral wat het beste voor jou werkt.

Forever heeft een zogenaamd Sherpa programma. Dat houdt in dat je een persoonlijke coach hebt binnen het bedrijf en dat er teamtrainingen en workshops zijn voor de verschillende teams. Dat laatste gebeurt in een ongedwongen sfeer, aan de keukentafel bij één van de managers thuis.

De Sherpa laat je de weg zien, maar je moet wel zelf de berg beklimmen. Dan heb je uiteindelijk ook de voldoening over de top die je bereikt hebt, en kun je van het uitzicht genieten!

Daarnaast organiseert het hoofdkantoor van Forever maandelijkse trainingsdagen waar je topdistributeurs kunt ontmoeten. Het mooie van dit bedrijf is dat iedereen je vooruit wil helpen. Na zulke trainingsdagen ga je enthousiast naar huis, vol nieuwe ideeën.

Je werkt niet in je eentje en ontvangt de nodige steun.

Er zijn heel veel boeken geschreven over deze manier van werken, maar één er van wil ik even vermelden. De zakenman Robert Kiyosaki heeft er al in 2001 een boek over geschreven , met als titel:

Business School, For People who like helping People.
(Helaas alleen in het Engels verkrijgbaar)

De titel is al veelzeggend. Kiyosaki benadrukt in zijn boek de grote waarde van de trainingen binnen netwerkmarketing. Trainingen waar je niet alleen voor deze business profijt van hebt, maar in alles in je verdere leven. Ze gaan veel verder dan alleen business training.

Maak kennis met ons bedrijf in een persoonlijke ontmoeting en ontdek wat je nog voor onvermoede talenten hebt en wat jij allemaal kunt bereiken!

En jij?
Wil jij graag groeien en jezelf ontwikkelen?
Heb jij nog andere boeken die je wilt aanraden ?
Deel het met ons in het commentaarveld hieronder
en wij zullen jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.