Wat doet u om uw pensioen aan te vullen?

Pensioen. Het houdt veel mensen bezig, er verandert zoveel. Pensioenfondsen moet nu al korten op pensioenen vanwege daling van de waarde van beleggingen.Verlaging van het opbouwpercentage. Verhoging van de pensioen leeftijd…… Wat betekent dat voor de toekomst? Veel mensen zijn op zoek naar een aanvulling. Door bijvoorbeeld Lijfrente polissen, extra sparen. Maar wat als dat niet voor u is weggelegd? Wat kun je dan doen om er voor te zorgen dat je ook na je werkzame leven nog een leuk leven kunt leiden?

Als zelfstandige hield me dat jaren geleden ook al bezig. Ik had een aantal jaren niet gewerkt, daarna ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan. Pensioen? Dat had ik niet opgebouwd, zou er ook niet komen. Mijn man krijgt te maken met tegenvallende resultaten van het ABP. Gelukkig ben ik nu al jaren actief in netwerkmarketing. Het inkomen dat ik nu heb groeit alleen maar, en blijft ook uitbetalen na mijn 67 ste. Een mooi inkomen voor nu, en inkomen voor later. Steeds meer mensen ontdekken deze manier om een (extra ) inkomen op te bouwen , naast hetgeen ze al doen.

Misschien ook voor iets voor u? Ooit wel eens over nagedacht?

Er is helaas nog veel onduidelijkheid en vooroordeel over deze manier van werken. Toch is een groeiend aantal mensen nu met succes actief in deze branche.

Meer weten? Klik dan hier en lees dit artikel, en kijk  eens verder op mijn site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.