Waarom zou ik Aloe Vera drinken? Ik ben toch gezond?

Veel mensen denken dat de Aloe Vera dranken van Forever speciaal bedoeld zijn voor zieke mensen. Maar dat is niet zo. Onze producten zijn vooral ook bedoeld om ons lichaam gezond te houden. Aloë zorgt voor reiniging van ons lichaam en brengt het in balans. Bovendien bevat Aloë Vera extra vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen.

Gezondheid

Ook als je helemaal geen klachten hebt is het goed om de Aloe te drinken. Je wilt tenslotte over 20 of 30 jaar ook nog zo gezond zijn als nu. Je vraagt je misschien af of  Aloë Vera daar aan kan bijdragen. Als we eens naar ons huidige leefpatroon kijken wordt al snel duidelijk dat het geen overbodige luxe is om wat extra ’s voor je lijf te doen.

Gezonde voeding

Om te beginnen bevat onze huidige voeding helaas minder voedingsstoffen dan pakweg 25 jaar geleden. Er zijn verschillende onderzoeken die dat aantonen.

Om enkele voorbeelden te noemen:
Geigy tabel onderzoek voedingswaarden
Broccoli
Gehalte Calcium
In de periode van 1985 tot 1996 is het calciumgehalte in broccoli gedaald met 68%. In de periode van 1985 tot 2002 is het calciumgehalte zelfs met 73% gedaald.

Aardappelen
Gehalte Magnesium
In de periode van 1985 tot 1996 is het magnesiumgehalte in aardappelen gedaald met 33%. In de periode van 1985 tot 2002 is het magnesiumgehalte zelfs met 48% gedaald.

Aardbeien
Gehalte Vitamine C
In de periode van 1985 tot 1996 is het vitamine C gehalte in aardbeien gedaald met 76%. In de periode van 1985 tot 2002 is het vitamine C gehalte zelfs met 87% gedaald.

Oorzaken
Uitgeputte grond, luchtverontreiniging ,te snelle groei, langdurige opslag en transport
Bron: 1985: Pharmaceutical group Geygi (Zwitserland)
Bron: 1996 en 2002: Levensmiddelenlaboratorium Karlsruhe/sanatorium Obertal

Helaas is het niet veel beter gesteld met biologische groenten en fruit. Dit is wel gezonder omdat je minder schadelijke stoffen binnen krijgt. De vitamine- en mineralengehalten zijn niet veel hoger dan bij regulier geteeld fruit. Het is natuurlijk wel lekkerder.

Daarnaast hebben we met een aantal factoren te maken die onze maag uit balans brengen en een goede spijsvertering belemmeren:

 • We eten teveel
 • We drinken (te ) veel koffie
 • We hebben te maken met stress

Onze darmen zijn vervuild. Ons eten laat een soort sliblaag achter in onze darmen, tussen de darmvlokken. De sliblaag wordt gevormd door resten onverteerd voedsel, additieven en medicijnresten. Hierdoor wordt de opname van voedingsstoffen minder. Niet zo gek dus dat veel mensen zich moe en lusteloos voelen. Bovendien zijn onze darmen van essentieel belang voor een goed werkend immuunsysteem.

Wat doet nu Aloe Vera?

Het reinigt de darmen, brengt de darmen langzamerhand in balans en bevat bovendien rond 200 belangrijke voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en essentiële vetzuren.

Aloe Vera drinken betekent voor veel mensen meer energie, een goede stoelgang, goede weerstand en lekker in je vel zitten. Willen we dat niet allemaal?

Forever Living geeft 30 dagen garantie op alle producten: niet tevreden, geld terug.

Wij adviseren dan ook om de dranken tenminste 3 maanden achtereen te gebruiken, om zo het lichaam de kans te geven in balans te komen.

Forever heeft 4 smaken Aloë Vera dranken:

 • Pure Aloe Vera gel
 • Aloe Vera Gel met cranberries, de Berry Nectar
 • Aloe Vera met perziksmaak , de Bits “n Peaches
 • Aloe Vera met toegevoegde stoffen die voedend zijn voor het kraakbeen (glucosamine, chondroïtinesulfaat en MSM en vitamine C), de Forever Freedom

Wil je meer weten en/of Aloe Vera drank bestellen? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Wanneer bent u het beste bereikbaar?

  Onderwerp

  Uw bericht

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.