Home

Ben jij op zoek naar verandering? Wil je meer plezier, ook in je werk? Meer voldoening? Meer inkomen? Goede gezondheid?
Vaak willen we van alles, maar weten niet zo goed hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen.
Misschien heb ik een oplossing voor je?
Op dat punt stond ik ook 16 jaar geleden. Ik werkte al jaren voor mezelf, maar liep tegen een aantal dingen aan. Er zat weinig uitdaging meer in. In het zomerseizoen en in december lag de directe verkoop binnen mijn team bijna stil en had ik dus geen inkomen. Ik had er steeds minder plezier in, deed het op de automatische piloot.
Tijd voor iets anders dus!
Als je er voor open staat komt er vaak wel iets op je pad. Zo was dat ook bij mij. Een dame uit mijn team liet me Forever Living zien. Ik ZAG meteen de enorme mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft. Ik werd meteen enthousiast. Naïef misschien, ik had niet de vooroordelen die ik nu vaak bij mensen hoor… Gelukkig maar, dan had ik misschien daarna geluisterd. En was ik anders misschien niet met Forever gestart….
Ik ben er open in gestapt, puur uit enthousiasme en het goede gevoel dat ik kreeg bij de mensen al die met het bedrijf werkten. Natuurlijk was de eerste stap kennis maken met de producten van Forever. Mijn interesse lag toen al in gezonde, natuurlijke producten en preventie van ongemakken.
Ik gebruik nu na al die jaren nog steeds de producten waar ik toen mee begon, en ben steeds meer producten van Forever gaan waarderen.
Ik geniet van de vrijheid die het werken met Forever me biedt. Van de fijne groep mensen waar ik mee werk. Van de bijzondere vriendschappen die zijn ontstaan. En natuurlijk van het inkomen dat ik met Forever verdien.

Het verschil maken.
Wij laten mensen iets zien dat hun hele leven kan veranderen. Ten goede.Dat ze meer kunnen bereiken dan ze nu denken.
Dat blijft heerlijk om te doen. Gaat het altijd makkelijk? Nee, natuurlijk niet. Als je iets groots wilt bereiken moet je daar tijd en energie in steken. Willen leren, met vallen en opstaan.
Als geen ander weet ik wat dat betekent. Ik heb alle hobbels en valkuilen in Forever wel gezien. Dat betekent dat ik je kan helpen op je weg in Forever, mijn ervaring met jou delen.
Mijn persoonlijke begeleiding, het fantastische team waar ik deel van uit maak, de middelen die Forever biedt in de vorm van begeleiding en training. Alles staat er voor klaar om jou te helpen om jouw doelen te bereiken.
Het Sjerpa systeem
Dit hele systeem noemen wij het Sjerpa systeem. Wij laten je zien wat je kunt doen om de top te beklimmen naar jouw dromen en doelen.
Maar klimmen doe je zelf, op jouw manier, en in jouw tempo.
Ben jij klaar voor een nieuwe start?