Dankbaar

Waarom ik dankbaarheid voel, ondanks de Corona Crisis

Het is een vreemde tijd nu, het lijkt wel alsof het leven stil staat. Maar is dat wel zo? Of is het een tijd waarin we heel erg beseffen wat echt belangrijk is in ons leven? Ze zeggen wel eens, je waardeert iets pas als je het moet missen…

Dat geldt voor onze gezondheid, de mensen die ons lief zijn, en die we nu niet kunnen bezoeken.  Kunnen vasthouden of knuffelen. En ook, wel met afstand, voor ons inkomen, onze financiële zekerheid.

In deze tijd zijn we de controle, die we dachten te hebben, helemaal kwijt. Alles is ineens anders. Je noodzakelijke boodschappen doen en een kleine wandeling is je enige uitje…..

De lente vind ik het mooiste seizoen. Als buiten alles weer uitloopt, en de zon al weer lekker warm is, maar niet te heet.  Gelukkig genieten we in onze  eigen tuin ook van de lente.

En toch voel ik enorme dankbaarheid.

In de allereerste plaats omdat het nu met mijn man Ger na een zwaar jaar weer heel erg goed gaat. Nu pas 7 weken geleden heeft hij een zware operatie ondergaan en heeft hij 3 in het ziekenhuis gelegen. Volgens de specialisten in het ziekenhuis gaat zijn herstel uitzonderlijk snel.

En voor onze kinderen, kleinkinderen en lieve vrienden en buren, voor alle aandacht die we gekregen hebben, en nog steeds krijgen, alleen nu via de telefoon.

Iets heel anders om dankbaar voor te zijn

Al vele jaren heb ik mijn eigen bedrijf , vanuit huis. Al ruim 20 jaar, in samenwerking met Forever Living, de grootste producent van Aloë Vera. De producten van Forever worden in de markt gezet via netwerkmarketing. Dat is een manier van producten in de markt zetten waar jammer genoeg heel veel mensen een vooroordeel over hebben . Ze denken meteen aan een piramidespel of zoiets.  Of ze hebben een ander vooroordeel, voelen zich er te goed voor…..terwijl ze echt geen idee hebben wat het werk inhoudt. Ik heb dat nooit echt begrepen. Netwerkmarketing is simpelweg de kortste weg om de producten bij de consument te krijgen.  Zonder tussenhandel en commerciële reclames. Enthousiaste  klanten worden beloond voor hun trouw en het aanbevelen van producten. En wie de ambitie heeft, voor het bouwen van een team mensen die de producten gebruiken en er eventueel mee willen werken. Niet meer en niet minder. Maar wat het mooie is , in deze tijd, die voor heel veel ZZP’ers  zo ontzettend moeilijk is, gaat ons bedrijf gewoon door. Natuurlijk, met wat aanpassingen. De bedrijfsavonden en de trainingen zijn geheel online nu.

En ja, Eagle Foreverwe missen het  persoonlijke contact met klanten en collega’s.  Maar het biedt ons wel de mogelijkheid om niet langer VANUIT huis te werken, maar echt THUIS.  Met een bedrijf dat er alles aan doet om er voor te zorgen dat wij en onze klanten de producten op een veilige manier gewoon geleverd krijgen. En dan werken we ook nog eens met producten die goed zijn voor ons lichaam, ons lichaam sterker maakt en onze weerstand ondersteunen. Ook essentieel in deze tijd. Maar eigenlijk altijd.

En ja, we zijn echt blij als dit weer voorbij is natuurlijk. Als we weer gewoon kunnen doen wat we het liefste doen, mensen persoonlijk helpen. Met onze producten, en met onze manier van werken. Die manier, netwerkmarketing, biedt een mogelijkheid om aan de Ratrace te ontsnappen.  Voor wie daar voor open staat. Om op een andere manier te werken. En anders te leven.  Baas te zijn over je eigen tijd. En om ook in tijden van crisis of recessie gewoon een inkomen te verdienen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.