De ideale dag

Ideale combinatie van gezin en werk? Bepaal je eigen werktijden, werk als je kinderen naar school zijn of in de avond. Word lid van ons team!Hoe ziet jouw dag er uit?

Begint je dag ‘s morgens met rennen en vliegen? Snel de kinderen aankleden, ontbijt, en naar school of het kinderdagverblijf brengen? Of de voorschoolse opvang om op tijd op je werk te kunnen zijn?

En dan, misschien de file in, op weg naar je werk?

Voor veel vrouwen is dat prima, omdat ze heel erg van hun werk houden, werk doen waar ze erg blij van worden.  Maar wat als je dat niet wilt? Als je het graag anders zou willen? Meer tijd voor je kinderen, je partner en vrienden wilt hebben?

Hoe ziet dan jou ideale dag er uit?

Stel je werkt vanuit huis en kunt je eigen werktijden bepalen.

Rustig ontbijten met je kinderen, ze naar school brengen. Even op je gemak zitten met een bak koffie of thee, en dan lekker thuis aan de slag.  Aan de laptop, of je hebt om 10 uur je eerste afspraak. En als het tijd is om de kinderen van school te halen doe je dat zelf. En heb je tijd om naar hun verhalen te luisteren of om ze naar de sportclub te brengen. En misschien werk je dan ‘s avonds nog even wat. Als de kinderen naar bed zijn of hun eigen bezigheden hebben.

Voor mij was dat de ideale manier van werken, toen mijn kinderen nog klein waren. Maar nu waardeer ik die vrijheid nog steeds. Het geeft mij vooral vrijheid in mijn hoofd. Ik bepaal zelf wanneer ik werk, waar ik werk en met wie ik werk. Vrijheid. En dat gecombineerd met een inkomen waar veel mensen 40 uur per week voor moeten werken.

Ben jij een Forever vrouw? Start je eigen bedrijf naast je baan, ga parttime ondernemen en werk vanuit huis!Hoe ik dat doe, al ruim 17 jaar? Ik werk met veel plezier samen met Forever Living. Dat betekent werken met heerlijke producten, leuke positief ingestelde mensen. En werken aan een blijvend inkomen, dat ook uitbetaald wordt als ik een poos niet werk,  door vakantie of ziekte. Een inkomen dat ook doorloopt als ik niet meer actief ben. Dus als ik met pensioen ben. Maar daar denk ik voorlopig nog niet aan, ik vind het nog veel te leuk om mensen te begeleiden die dit ook graag willen.

Wil je weten hoe jij dit ook kunt bereiken, door eerst iets op te bouwen naast je huidige werkzaamheden. Laat dan je gegevens achter op mijn website of stuur me een persoonlijk berichtje.  Dan spreken we een keer af en laat ik je zien wat jij kunt doen om dit te bereiken.

Misschien tot ziens?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.