Fit en energiek het voorjaar in

Heerlijk hè, de feestdagen? Overal feestverlichting. Lekker eten en drinken. Echt genieten. Maar ook zoveel zoete verleidingen. Ik weet niet hoe dat het voor jou is, maar ik vind het allemaal even lekker. Ik ben gek op ( melk) chocola, amandelspijs en marsepein. Nou dan weet je het wel…En natuurlijk ook dat glaasje wijn, met lekkere kaasjes er bij. O ja, en natuurlijk een glaasje port, tegen de kou. Of Glühwein. Goed excuus haha. En dan moet het Kerstfeest nog beginnen.

Gisteren merkte ik dat het leuke kerstjurkje nog net past….
Ik weet nu al dat er in januari wel weer wat moet gebeuren…. Ik moet dan denken aan wijze woorden van een Franse bejaarde ( slanke) dame, een keer tijdens onze vakantie. Wij vonden dat ze wat weinig at….Ze zei, och, een kilootje erbij in een jaar is niet zo erg. Maar kijk dan eens 20 jaar verder. Dan is het wel veel, 20 kilo zwaarder. Ik moet er niet aan denken. Dus dat Kerst kilootje gaat er weer af.
Ik ben niet iemand van diëten. Nooit gedaan. Wel van maat houden. Elke dag wel wat lekkers, maar nooit een doos bonbons in één keer leeg eten. En met het avond eten niet blijven eten. Dat kon ik vroeger wel. Mijn man en ik merken dat we minder zijn gaan eten met het ouder worden. En dat is alleen maar goed.
Maar, die feest kilo’s….

Wat kun je doen om je weer fit en energiek te voelen?

De C 9 kuur van Forever kan je daar bij helpen.

 

Is de C9 dan geen dieet vraag je je misschien af. Je kunt ook afvallen door bijvoorbeeld alleen een paar weken geen alcohol en koolhydraten te gebruiken.

Nee, de C9 is veel meer. Het is een soort reset programma voor je lijf. Net als bij je computer moet je soms wat overtollige dingen verwijderen. Hoe doe je dat dan met de C9? Je drinkt veel Aloë Vera, drinkt veel water en je eet gezond. Je laat alcohol en koffie even staan. Lastig? Kom op, het is maar 9 dagen…..Zo krijgt je lever even rust, en ruim je je lijf op. Ik zie het altijd als een soort voorjaarsschoonmaak. En met het bij de C9 geleverde boekje is het niet moeilijk om te verzinnen wat je nu wel of niet gaat eten.

Het is een soort personal trainer in een boekje. Er staan zelfs recepten en bewegingsadvies in. Want stil op de bank zitten is er niet bij, bewegen hoort er ook bij. En dat kan gelukkig ook gewoon wandelen zijn.  De supplementen in de C9 zorgen er voor dat je verbranding op peil blijft, dat er geen Jojo effect ontstaat.

Wat me bijgebleven is van de eerste keer C9 is vooral dat mijn vetpercentage flink gezakt was. Ik liet het vooraf en na 9 dagen meten op de sportschool. Daar waren ze verbaasd over het resultaat. Er was maar anderhalve kilo af, maar mijn kleding zat lekkerder, broeken gingen weer makkelijke dicht. Jurkjes zaten beter. Dus ging ik hem vaker doen, zo om de paar maanden.

De C9, geen dieet, maar een kuur met bewustwording.

Is het moeilijk vol te houden, die C 9? Dat is voor iedereen weer anders. De meeste mensen vinden dat het wel mee valt. Ik zie er eerlijk gezegd altijd wel een klein beetje tegen op. De eerste 2 dagen vind ik wel pittig. Vanaf dag 3 is het een eitje. En dan, op dag 4, of 5 weet je weer waarom je het doet. Zoveel meer energie, zo lekker in je vel, heerlijk. Dan weet je weer wat het echt betekent, je goed voelen.

Ik ga er weer voor in januari. Lekker energiek het voorjaar in…..
Doe je mee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.