Grote schoonmaak

Ken je dat nog van vroeger? De grote schoonmaak? In het voorjaar en in het najaar? Ze noemden het ook wel de “voorjaarsuithaal” en de “najaarsuithaal”. Ik moest er ineens aan denken. Het wordt denk ik niet zoveel meer gedaan, maar het was zo gek nog niet. Even alles van zijn plaats, kastjes en laatjes opschonen, alles er uit en alles weer fris.  Doe jij het nog? Hetzelfde geldt voor je PC, die moet je ook zo nu en dan “opschonen”toch?

Ik besefte vorige week ineens dat het wel weer tijd wordt voor mijn eigen “najaarsuithaal”.

C9, de ideale reset van je lijf

Maar dan niet van het huis  ( hoewel dat ook wel een goed idee is haha ) , maar van mijn lijf. Na een zomer met lekkere dingen, barbecue, glaasjes rosé en andere lekkere dingen, wordt het weer tijd voor een reset. Niet zozeer om af te vallen maar juist voor dat “schone”gevoel, de energie boost die het weer geeft.  Eigenlijk net zo als je dat ziet na een grondige schoonmaak in je huis. Alles oogt weer fris, je wordt er blij van. Dat gevoel wil ik ook weer over mijn lijf. Ik weet uit ervaring wat het doet, wij doen hem minimaal 2 keer per jaar. Het is geen “honger” kuur, je mag voldoende tussendoortjes nemen. Maar dan wel de gezonde…..en zo besef en voel je weer wat een gezond voedingspatroon voor je lichaam kan doen.

Jaren geleden begon ik met de directe verkoop van HARA, milieu vriendelijke schoonmaakproducten. Omdat ik er achter stond, ze fijn vond in gebruik ( nog steeds!) Later en ik overgestapt naar het werken met Forever. Omdat ik de zorg voor een gezond en fit lijf nog belangrijker vind dan een schoon huis.  Ik ben benieuwd hoe jij daar tegen aan kijkt.

Leave a Reply

Logged in as MiekeLog out?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.