INTERNATIONALE VROUWENDAG

INTERNATIONALE VROUWENDAG

Vandaag is het internationale vrouwendag.
De eerste vrouwendag werd uitgeroepen in 1910 in Kopenhagen. Om meer aandacht te krijgen voor de ongelijkheid, om te strijden voor gelijke rechten voor mannen en vrouwen. Sinds 1978 is de Vrouwendag door de Verenigde Naties erkend als Feestdag.

EVEN WAT FEITEN OP EEN RIJTJE OVER VROUWEN.
Vrouwen vormen 50% van de wereldbevolking. Vrouwen doen 66% van al het werk. Vrouwen verdienen 10% van het wereldinkomen. Vrouwen hebben 1% van alle bezittingen. Van alle regeringsleiders op de wereld is 5% vrouw. Van alle armen op de wereld is 75% vrouw. Van alle analfabeten op de wereld is 66% vrouw. Van alle vluchtelingen op de wereld is 75% vrouw. Van de 150 leden van de Tweede Kamer in Nederland is 36% vrouw. Vrouwen in Nederland verdienen gemiddeld 23% minder dan mannen.

HET KAN OOK ANDERS.Internationale vrouwendag
Al jaren werk ik samen met Forever Living. Bij dit bedrijf is er absoluut geen verschil tussen mannen en vrouwen. Iedereen krijgt gelijke kansen, ook ongeacht achtergrond of opleiding. En juist onze vrouwelijke eigenschappen zoals inlevingsvermogen en interesse in mensen komen hier goed tot zijn recht. De absolute top van het bedrijf is een TOPVROUW. Een vrouw die niet meer hoeft te werken voor haar geld, maar dat nog wel doet, puur om anderen te helpen hun doelen te bereiken !
Forever biedt de mogelijkheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Je gezin kan dus op de eerste plaats staan, je werk komt daar om heen. Natuurlijk is dat werk ook belangrijk, anders bereik je niet veel. Maar jij bepaalt zelf, je bent je eigen baas. En je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt om vooruit te komen.
Wil jij dat ook? Eigen baas, gelijke kans krijgen, zelf bepalen hoeveel en wanneer je werkt? Vul dan het formulier in op de site  , dan drinken we een kop koffie of thee samen en laat ik je zien wat voor jou mogelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.