Killerbody?

Killerbody, willen we dat echt?

Vanmorgen kwam ik op Facebook dit artikel tegen over vrouwen, gewicht en feminisme.

Het gaat over het doorslaan in willen afvallen, het idee dat iedereen toch wel echt erg slank moet zijn, anders tel je niet mee…..

Zelf doe ik nu toevallig de C9 van Forever, het cleansing programma. Ben op dag 4 van deze 9 daagse kuur. Waarom? Omdat ik meer energie wil hebben, lekker in mijn vel wil zitten. En zonder dat mijn buik in de weg zit veterschoenen wil vastmaken. Makkelijk mijn broeken wil dicht krijgen. Ik hoef echt niet meer terug naar mijn maatje 36 van vroeger, voordat ik mijn 3 kinderen kreeg. Dus ja, 9 dagen even alleen heel gezond, geen ( ongezonde) tussendoortjes, veel groeten eten en Aloë Vera en shake en supplementen gebruiken. Het resultaat is altijd heel fijn. Je voelt je weer fit en energiek.

Betekent dat dat je nooit meer eens mag snoepen of een glaasje wijn drinken? Dacht het niet. Ik houd me altijd maar aan de 80-20 regel. De basis is gezond eten, maar je mag best wel eens uit de band springen met een gebakje, en lekker Frans kaasje en een glaasje wijn er bij vind ik.

Hoe denk jij daar over?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.