Weer fit en vitaal aan het werk

Zonder werk thuis als 50 plusser En wat dan?

Het overkomt veel mensen tegenwoordig. Je hebt een leuke baan, hebt het erg naar je zin en je doet je werk goed. Maar dan ineens verandert er iets. Reorganisatie, het bedrijf waar je werkt gaat sluiten,inkrimping. je wereld staat op zijn kop.

Aan de slag met solliciteren dan maar….. Dat valt soms enorm tegen. Sommigen vinden misschien snel een andere baan. Maar ik hoor  van veel mensen dat het hard tegen valt. Zeker als je niet meer zo jong bent. Zonde, je hebt veel werkervaring. En niet te vergeten levenservaring. Vervelend gevoel, als je merkt dat bedrijven daar niet op zitten te wachten. Vaak kiezen voor jong en laag salaris. En zo missen de bedrijven de expertise van de ouderen. Jammer, voor beide partijen.

Bij Forever Living is dat anders. Iedereen die zich wil inzetten voor zijn inkomen, oprechte interesse heeft in anderen, gezond en vitaal wil blijven, is welkom. Nu begrijp ik wel dat veel mensen de zekerheid van een baan zoeken. Dat hebben ze altijd gehad. Maar wat is er van die zekerheid over,als je op straat gezet bent. En denk je dat die zekerheid nog in een nieuwe baan te vinden is?

Bij Forever creëer je je eigen zekerheid, voor nu en voor later. En dat doe je niet alleen, maar samen in een team enthousiaste mensen. Dat is de reden dat Forever zo groeit. Naast de heerlijke producten natuurlijk. Steeds meer mensen kiezen voor Forever en bouwen zo een stabiel inkomen op voor nu en voor later.

Kom eens kijken wat Forever je kan bieden. Neem je glimlach mee en laat je vooroordelen thuis. Dan maken we er een mooie avond van. Een avond die het begin kan zijn van een nieuwe toekomst. Laat even weten of je langskomt, dan houden we een stoel voor je vrij. Meld je aan per mail naar mieke@eyeforpeople.nl of bel naar 010 – 450 42 49.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.