Referenties

Ervaringen van klanten

 

Mijn naam is Angelique Zwennes en ik ben 41 jaar.  In juli 2018 ben ik in contact gekomen met Mieke.  Ik kwam met Mieke aan de praat over Forever, met name over de Aloë Vera dranken. Ze vertelde mij over de C9, en programma waarin je Aloë Vera gebruikt met supplementen, en waarin je bewust met voeding bezig bent. Moet wel eerlijk zeggen dat ik bij het begin erg sceptisch was. Maar ik stond er voor open, en dacht ach waarom niet.  De eerste 2 dagen vond ik wel pittig, daarna ging het gemakkelijk. Gewoon het instructie boekje volgen, dan gaat het prima. Het maakt je bewust van wat je eet en drinkt op een dag, en wat dat voor invloed heeft op je lichaam.

Gelukkig kon ik Mieke altijd bellen of whatsappen als ik even in twijfel zat.  Ik ben blij dat ik de C9 heb gebruikt, mijn huid straalt en ik voel me er goed bij.

 

 

Mijn naam is Colette Plokhooij. Via Mieke ben ik in contact gekomen met de producten van Forever. De Aloë Heat Lotion werkt fantastisch Bij mijn werk als schilder kun je wel een goede spierbalsem gebruiken… Zo begon het. Ook de Aloë Vera gelly gebruik ik voor van alles. zoals een wondje of een plekje.  Daarna ben ik de C9 gaan doen. Een paar kilo kwijt geraakt, en ik voel me er goed bij.  Lekker fit en energiek.

Ik gebruik nu elke morgen de Aloë Vera en de  eiwit shake, met wat verse vruchten er door.  Ik maak de shake met amandelmelk. Daarnaast gebruik ik enkele supplementen, afgestemd op mijn behoefte. Mieke pikt uit je verhaal en passant op wat goed voor je zou kunnen zijn en dat blijkt tot nu toe goed te werken. Ik ben er heel blij mee.

 

Gesprekken met 2 van mijn collega’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *