Referenties

Ervaringen van klanten en teamleden

Colette Plokhooij

Mijn naam is Colette Plokhooij. Via Mieke ben ik in contact gekomen met de producten van Forever. De Aloë Heat Lotion werkt fantastisch Bij mijn werk als schilder kun je wel een goede spierbalsem gebruiken… Zo begon het. Ook de Aloë Vera gelly gebruik ik voor van alles. zoals een wondje of een plekje.  Daarna ben ik de C9 gaan doen. Een paar kilo kwijt geraakt, en ik voel me er goed bij.  Lekker fit en energiek.

Ik gebruik nu elke morgen de Aloë Vera en de  eiwit shake, met wat verse vruchten er door.  Ik maak de shake met amandelmelk. Daarnaast gebruik ik enkele supplementen, afgestemd op mijn behoefte. Mieke pikt uit je verhaal en passant op wat goed voor je zou kunnen zijn en dat blijkt tot nu toe goed te werken. Ik ben er heel blij mee.

Dorine Erkens

Mijn naam is Dorine Erkens. Van huis uit ben ik opgegroeid met het gebruik van natuurlijke middelen voor persoonlijke verzorging en gezondheid. Toen mijn moeder in contact kwam met Forever ben ik ook meteen de Aloë Vera gaan drinken. De producten van Forever passen uitstekend bij een gezonde lifestyle.

In mijn badkamer vind je bijvoorbeeld de tandpasta, deodorant, shampoo, handzeep en huidverzorging van Forever. Ook de voedingssupplementen zoals Arctic Sea, Royal Jelly en Vitalize voor vrouwen gebruik ik. In mijn Guasha praktijk adviseer ik regelmatig het gebruik van bijvoorbeeld Aloe Heat lotion bij vermoeide spieren en Argi+ voor sporters. Fijne producten die ook nog duurzaam en met hart voor de aarde worden geproduceerd.

Gesprekken met 2 van mijn collega’s.